A szolgáltató

A www.neske.hu online áruházat Jeneyné Kelemen Ágnes üzemelteti (továbbiakban: „Szolgáltató”).
A Szolgáltató cégneve:Jeneyné Kelemen Ágnes egyéni vállakozó
A Szolgáltató székhelye: 1116. Budapest, Ózdi u. 20.

A szolgáltatás igénybevétele

A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.
Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhozszállítás esetében a postástól történő átvétel időpontja. Ezek a bolti blokkal/számlával, ill. a postástól kapott utánvét szelvénnyel bizonyíthatóak.
A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza Jeneyné Kelemen Ágnes címére (1116, Budapest, Ózdi u. 20.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.
Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól.

Szerzői jog

SZERZŐI JOG:

® Kelemen Ágnes Minden jog fenntartva

A képeimet, festményeimet, illusztrációimat szerzői jog védi!
A festmények és nyomatok megvásárlásával a szerzői jog nem kerül át a vásárlóra/megajándékozottra, a művész tulajdonában marad, kizárólagosan csakis a művészé.

Semmilyen formában nem sokszorosítható, másolható, osztható, gyártható. A képek csakis személyes használatra vehetők igénybe, egyéb felhasználásra csak a művész beleegyezésével kerülhet sor.

Kereskedelemben nem értékesíthető az alkotó Engedélye nélkül.

COPYRIGHT / All rights reserved