Itt kérhetsz információt a neske.hu oldalon tárolt személyes adataidról

E-mail címed megadásával itt közvetlenül is tájékoztatást kérhetsz arról, hogy a neske.hu weblap informatikai rendszere milyen személyes adatokat tárol megadott e-mail címedhez köthetően.

Ha elküldted a kérésedet, a weblap automatikusan tájékoztatást küld a regisztrált e-mail címedre. A tájékoztató e-mailben küldött linken elérhető oldal, mely tartalmazza a kért adatokat, 24 óráig él, és kizárólag arról az IP címről érhető el, melyről a kérelmet küldted.

Bármikor kérheted adataid helyesbítését, módosítását, illetve törlését. Kérésedet írásban, az alábbi címre küldött ajánlott vagy tértivevényes ajánlott levélben, illetve az info@neske.hu e-mail címre küldött e-mailben küldheted el. Az e-mailben küldött tájékoztatáskérés csak akkor tekinthető hitelesnek, ha azt a Felhasználó regisztrált e-mail címéről küldik.

Levelezési cím: Jeneyné Kelemen Ágnes, 1116. Budapest, Ózdi utca 20.
E-mail: info@neske.hu

A kérelem beérkezésétől számított 7 napon belül elvégzem a kért műveletet. A kérésed teljesítése: adataid helyesbítése, módosítása, illetve törlése vagy titkosítása után e-mailben visszaigazolást kapsz az elvégzett módosításokról.

Jelen adatkérő oldal nem ad tájékoztatást számodra arról, hogy a neske.hu hírlevélre feliratkoztál-e korábban. Ha ez irányú tájékoztatást is szeretnél kérni, vagy ha szeretnéd, hogy töröljelek a hírlevél listámról, szintén a fenti módon teheted meg írásban, illetve minden tőlem kapott hírlevél láblécében található link segítségével saját magad is leiratkozhatsz a listáról. Ez esetben nem küldök több hírlevelet neked.