Galériám a Könyvmanufaktúrában

A galériát a ház előterében rendeztem be, a festmények mellett helyet kapott egy vitrin is, így végre a képekkel és nyomatokkal egy helyen láthatóak az Art by Kelemen Ágnes ékszerek is.

Már régóta szerettem volna magamnak egy olyan kis helyet, ahol az online világon kívül, a valóságban is meg tudom mutatni a festményeimet, akkor is amikor éppen nincs kiállítás. A festés mellett családunk könyvmanufaktúrájában is dolgozom, a dédapám által épített „mozaikpalotában”, a Laszgallner villában, úgyhogy adódott az ötlet, hogy itt rendezzem be a galériámat. Na nem kell valami hatalmas bemutatótérre gondolni, de annál meghittebb lett a végeredmény.

Ha érdekel valamelyik eredeti festményem, szeretnéd élőben is megnézni, vagy a weblapon kiválasztott nyomatot vagy ékszert személyesen szeretnéd átvenni, gyere el a galériába!

Általában hétköznap 9-16 óráig biztosan van valaki a könyvmanufaktúrában, de kérlek minden esetben előre egyeztessünk időpontot emailen vagy telefonon, hogy biztosan ott legyen a kiválasztott ékszer vagy kép!